Info

Hallelujaan vaihtelevan tyylisiä ja laatuisia paint-sarjakuvia vuodesta 2009 eteenpäin. Suurin osa alunperin julkaistu Naurunappulassa. Piirtopöytänä Aiptek 1400u, jonka hintalaatusuhde on erinomainen. Nykyään sitä myydään ilmeisesti Adessona. Vanhemmista sarjakuvista suurin osa tehty kuitenkin hiirellä väkertämällä. Sarjakuvia tällä hetkellä n. 290, uusia tulee n. 0-3 viikossa. Yleensä keksin uusia ideoita kun koitan prokrastinoida ja vältellä velvollisuuksiani joten kesällä saattaa olla hiljaisempaa.

For a lone non-Finn: Hallelujaa’s paint-comics (you know, because of MS paint) with varied styles from 2009 onward. Most of them are in Finnish but there is a section where I’ve gathered all that don’t require knowledge in the most beautiful language of Europe. And I think I’ll start translating some of the in Finnish ones in English too, we’ll see how that works out. Usually I come up with new ideas when I’m procrastinating and trying to run from my humble responsibilities so summer will prolly be slower updatewise.

Kysymyksiä ja vastauksia

Miks teet niin paljon paskaa? -Koska tällöin minulla ei ole paineita pitää yllä mitään tasoa ja saan vapaasti luoda uusia, jolloin oikeasti hyvät teokset ilmestyvät liejun sekaan kultajyväsinä. Niin ja minusta on hauskaa, etteivät lukijat yhtään tiedä mitä saavat kun alkavat lukea sarjakuvaa ja se mahdollinen pettymys on hyvä jäynä.

Toi sarja ei naurata ketään, onko pakko tehdä? -On.

Milloin tulee uusi sarjis ja tästä sarjasta? -En tiedä.

Mitä ajat takaa tuolla sarjiksella? -Sitä ja tätä. Yleensä haluan vain joko huvittaa itseäni, käsitellä vakavia aiheita tai aiheuttaa ihmisille epämukavuuden tunnetta. Okei koitan myös vaivihkaa aivopestä lukijoitani haluamilleni kannoille.

Miksi toi on noin paskasti piirretty? -En oikeastaan tykkää ja jaksa piirtää vaivalla ja pitkällä kaavalla (enkä osaa), kuvitus on välttämätön paha. Jos jonkun sarjan ensimmäinen osa on jollain lailla piirretty se velvoittaa jatkamaan samalla tyylillä ja tasolla mutta muuten ei useinkaan kiinnosta.

Miksi noi on monet niin negatiivisia? -Koska elämä on usein ikävää, enkä tue sellaista tyhjää kepeyttä, että kevyesti naureskellaan ja vältetään synkkiä ajatuksia. Kulmikkuus on vahvana joo. Ja olen itse aika negatiivinen hirtehishuumorista ja melankolisesta feelailusta pitävä ihminen. Ja tässä on melko vapaa ekolokero.

Julkaisetko joskus kirjan? -Todellakin

Mainokset

2 thoughts on “Info

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s